Aktualny status
Nie zapisano
Cena
999,00 zł
kurs dietetyki onkologicznej

Dietetyka onkologiczna ciągle się zmienia. Specyficzność i złożoność opieki dietetycznej nad pacjentem onkologicznym sprawia, że często trudno odnaleźć się pośród wiedzy mieszającej się z kontrowersjami.

Wbrew pozorom, nie jest to aż tak bardzo skomplikowane. Ale trzeba najpierw zrozumieć podstawy. Tego dowiesz się na początku kursu. Następnie, krok po kroku, pogłębiamy każdy temat.  Kurs stworzyłam z myślą o osobach, które chcą  zdobyć lub pogłębić swoją wiedzę z zakresu dietetyki onkologicznej. W jasny sposób porządkuje on i rozszerza temat dietetyki w onkologii.

Z kursu dowiesz się jak bilansować dietę pacjenta onkologicznego oraz na co zwrócić szczególną uwagę podczas każdego z etapów leczenia. Pozwoli Ci to lepiej zaopiekować się swoim pacjentem i zdobyć pewność, że wiesz co robisz.  

Dostęp do kursu jest dożywotni.

Dlaczego ten kurs jest wyjątkowy?

  • To jedyny tak kompleksowy kurs na rynku – poruszam w nim temat onkologii od podstaw aż do bardziej zaawansowanej wiedzy
  • Zawarłam w nim moje 7 letnie doświadczenie z pracy w szpitalu i gabinecie w połączeniu z najnowszymi wynikami badań naukowych, wytycznymi towarzystw, wiadomościami z konferencji polskich i międzynarodowych, w których od lat uczestniczę
  • Kurs zawiera przegląd ogromnej bazy badań – tylko bezpośrednio omawiane w kursie wyniki to zbiór około 180 badań (w sumie bazę kursu stanowiło około 300 badań i publikacji)

Szkolenie prowadzi dr n. med. i n. o zdr. dietetyk kliniczny Maja Czerwińska, która od wielu lat zajmuje się pacjentami onkologicznymi, żywieniem dojelitowym i żywieniem klinicznym. Swoją wiedzę zdobywała i pogłębiała na licznych polskich i międzynarodowych kursach i konferencjach. Była prelegentem m.in. na konferencji w Nowym Jorku i Singapurze. Od wielu lat pracuje w szpitalnym zespole żywieniowym, dzięki czemu ma doświadczenie w pracy z pacjentami onkologicznymi w każdym stadium choroby.